5 Super Easy DIY Bath Salt Oppskrifter For Best Bath Ever

Innholdsfortegnelse:

5 Super Easy DIY Bath Salt Oppskrifter For Best Bath Ever
5 Super Easy DIY Bath Salt Oppskrifter For Best Bath Ever

Video: 5 Super Easy DIY Bath Salt Oppskrifter For Best Bath Ever

Video: 5 Super Easy DIY Bath Salt Oppskrifter For Best Bath Ever
Video: Make decorative colorful & sparkling bath salt! SO EASY! FOR DECORATION! - YouTube 2023, September
Anonim

Hei venner,

I dag snakker jeg om 5 super enkle DIY bathsaltoppskrifter som du kan bruke til å få en myk, glatt og glødende hud. Disse badesaltoppskrifter er veldig enkle å forberede og kan være til nytte for deg på flere måter. Du trenger ikke å bruke mye penger på en spa-behandling eller på dyre toalettsaker for å oppnå gode resultater. I stedet bruker disse billige, men effektive, hjemmelagde badesaltene.

Les videre for å kjenne dem.
Les videre for å kjenne dem.

1. Orange og Peppermynte Bath Salt:

Ved hjelp av oransje og peppermynte bidrar badet til å forynge huden din og oppheve ditt humør også. Dette badesaltet reduserer stress og drakter best for kvinner med tørr hud. Ta 500 gram Epsom salt i en bolle. Tilsett 10 dråper appelsin essensiell olje og 8 dråper peppermynteolje i bollen. Bland alle ingrediensene sammen og lag badesaltet i en krukke. Oppbevar det på et kjølig sted i rundt 24 timer før bruk.

Hvordan å bruke: Ta omtrent en ½ skje oransje og peppermynte salt og legg det til varmt bad vann. Soak i dette vannet i noen tid. Sørg imidlertid for å skylle badekaret godt som saltene og oljene kan etterlate rester.

Image
Image

2. Rosemary Bath Salt:

Hvis du hadde en hektisk dag, er badning med rosmarinbadsalt et av de fantastiske middelene for å behandle stress. Dette badesaltet er energibesparende og er godt for mental våkenhet. Derfor kan det brukes til å berolige ditt sinn og kropp. Ta en kopp Epsom salt og legg til 2 skjeer med natron til det. Nå legg til 5-8 dråper rosmarin essensiell olje og bland godt. Oppbevar dette saltet på et kjølig sted i ca 24 timer før påføring.

Hvordan å bruke: Legg alltid til rosmarinbadsalt i varmt rennende vann. Dette vil bidra til å gjenopplive ditt sinn og kropp lett.

3. Rose Milk Bath Salt:

Bruke DIY bad salt oppskrifter er en utmerket måte å skjemme bort kroppen din. Hvis du er ute etter en eksfolierende skrubbe som gir deg en sunn og glødende hud, må du begynne å bruke et rosmelkelsalt. Ta ½ kopp Epsom salt og tilsett ½ kopp med lavmælk melk. Bland begge ingrediensene sammen. Nå legger du 1/4 kopp roseblader og 10-15 dråper rose essensiell olje. Bland alle ingrediensene godt. Du kan også legge til essensolje for forfriskning. Oppbevar dette i en krukke for å få gode resultater.

Hvordan å bruke: Ta litt bad salt og skrubbe kroppen din forsiktig. Legg også ½ skje salt til vannet og ta bad med dette vannet.

Image
Image

4. Havremel Bath Salt:

Havregrynbadsalt er ekstremt gunstig for de som har tørr og kløende hud. Ta 2 kopper Epsom salt og legg 1 kopp havsalt til det. Bland begge ingrediensene sammen. Nå legg til 2 kopper havremel til saltet og tilsett 2-3 dråper av hvilken som helst essensiell olje av ditt valg. Bland alle ingrediensene sammen. Pass på at det ikke er klumper i badesaltet. Oppbevar saltet på et kjølig, tørt sted.

Hvordan å bruke: Tilsett havremelbadsalt til varmt rennende vann og suge i en stund.

5. Lavendelbad Salt:

Lavendelbadsalt er utmerket til å brukes til alle hudtyper og bidrar også til å redusere stress og kroppssmerter hos en person. Når det gjelder å ha et avslappende bad, er det med lavendel badesalt det beste valget. Ta en kopp Epsom salt og legg til 10-15 dråper lavendel essensiell olje. Ta nå en skje tørket lavendelblomst og legg det til badet. Oppbevar badesaltet i en lufttett beholder.

Hvordan å bruke: Legg denne skrubbe i rennende vann for å få maksimale fordeler.

Image
Image

5 Superfood Powders som er fantastisk for din helse 8 enkle måter å bli kvitt en kvise på leppene dine 5 enkle måter å få glødende hud uten fancy behandlinger 7 enkle måter å beskytte fargebehandlet hår når du går og svømmer DIY Orange Color Corrector for å skjule mørke sirkler og pigmentering DIY Fuktighetsgivende Lip Scrub for en Super-Smooth Pout DIY Hjemmelaget Skin Polishing Scrub for Glowing Skin DIY - Honey and Clove Scrub / Bath Salt for klar hud DIY Detox Bath Salt med sennepsfrø

Anbefalt: