Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++ Review

Innholdsfortegnelse:

Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++ Review
Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++ Review

Video: Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++ Review

Video: Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++ Review
Video: Laneige BB Cushion [Pore Control] Review! 라네즈 비비쿠션 리뷰 #TryItTuesday - YouTube 2023, September
Anonim

Produkt kjøpt av IMBB

Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

Laneige er et koreansk merke kjent for den utmerkede hudpleie og sminke. Jeg elsker BB puter for deres naturlige dekning og reisevennlige komprimerer. Laneige BB puter er veldig godt kjent, så jeg trodde jeg vil prøve sin pore kontroll bb pute. Jeg fikk også en refill med bb pute. Så det var en god avtale for prisen. La oss se hvordan bb-pute gikk:

Image
Image

Pris: $ 32 USD for 30 gm. Produktbeskrivelse: 1. Pore Control Pore Purifying Complex ™ forandrer porene og styrker hudens naturlige motstand. 2. Semi-matt Finish Inneholder kraftig dobbel pulverformel som holder huden myk og glatt i berøring med en varig halvmatt finish. 3. Langvarig Anti-Darkening Powder holder formelen sant til fargen, uavhengig av hvor lenge den ble brukt. 4. UV-beskyttelse Anti-darkening Powder holder formelen sant til fargen, uavhengig av hvor lenge den ble brukt. 5. Kjølefølelse Kjøleeffekten oppfrisker huden så snart den påføres. 6. Pore dekning Den elastiske silikon elastomer og Soft Focus Powder skjule porene.

Image
Image

Hvordan å bruke: Trinn 1 - Ta en liten del av produktet med pusten og forsiktig stroke langs hudtekstur; forsiktig dab for å forbedre finishen. Påfør et annet lag for mer dekning. Trinn 2 - Hvis produktet ikke siver ut når du trykker ned pute, skal du erstatte den tomme kassetten med påfylling.

Min erfaring med Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++:

emballasje: Denne BB pute kommer i en slank hvit kompakt. Den øverste delen av kompakten har en holografisk effekt på den. På innsiden av kompaktet er det et stort speil. Kompaktet huser en liten marineblå farget puff. Puffen er tett, glatt og litt mindre svampet. Som i puffen suger ikke for mye av produktet. Jeg liker virkelig pusten fordi det gir meg en jevn og jevn finish. Puten som holder bb-kremet har et diamantmønster til det i motsetning til vanlig bb-krem. Dette diamantmønsteret tillater produktet å bli jevnt dispensert på puffen. Samlet sett er emballasjen til BB-pute vakker, kompakt og reisevennlig.

Image
Image
Image
Image

Shades: Et av de store problemene med koreansk BB-pute er valg av skygge. Laneige bb pute har imidlertid et bredt spekter i forhold til andre koreanske merker. Det er totalt 9 skygge, varierende fra nr. 13 elfenben til nr 37 cacao. Jeg kjøpte skyggen "23 Sand", som er litt lys for min lyse middels hudtone, men over tid tilpasser skyggen seg til min hudtone.

Tekstur og kvalitet: BB-kremet har en flytende tekstur. Krem blandes jevnt i ansiktet. Puffen blander produktet jevnt på huden min for å gi en naturlig overflate. Bb-kremet er halvmatt i tekstur. Kremet ser ikke flettende ut eller kaker på huden min. Det har en god mengde fuktighet. Jeg elsker virkelig denne lette, glatte formelen. Det er ingen hvitstøt og produktet har en fin svak blomstert duft. Det tetter ikke porer på meg. Det har også SPF 50+ PA +++ som beskytter huden min mot solen.

Image
Image

Dekning: Denne BB-pute gir lett til middels dekning. Den skjuler min ujevne hudtone og rødhet. Men min fregner og mørke sirkler gjør topp gjennom. Jeg trenger å bruke en concealer hvis jeg trenger en høyere dekning. Bb-kremet dekker faktisk porene mine veldig bra. Denne puten gjør at huden min ser jevn og frisk ut. Jeg kan enkelt bygge opp dekning ved å legge det opp. Jeg foretrekker naturlig dekning for daglig bruk, så dette er et perfekt produkt for meg.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra med denne bb-fløten. Den forblir på rundt 6 til 7 timer uten oksydasjon. Siden den har en halvmattig finish, blir den satt på min oljeholdige hud uten å gjøre det skinnende. Dette produktet er fantastisk for vintersesongen. Det fukter huden min og gir den en fin naturlig finish. Jeg har brukt bb puter fra merker som Misha, Maybelline, L'Oréal og langt er dette min favoritt bb pute for sin levetid, naturlig finish og dekning.

Pros av Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++:

 • Vakker og slank kompakt emballasje med speil og puff.
 • Bløten blander bb-kremet jevnt.
 • Enkel anvendelse.
 • Semi-mat tekstur er bra for kombinasjon til fet hud.
 • Lett til middels dekning.
 • Gjør pore mindre synlig.
 • God til daglig bruk.
 • Gir solbeskyttelse på 50+ PA +++.
 • Opphold satt i 6 timer.
 • Rimelig siden jeg får en god størrelse BB pute med refill.

Ulemper med Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++:

 • Ikke lett tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 5/5 Anbefaler jeg Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++? Ja, jeg anbefaler det. Ville jeg tilbakekjøre Laneige BB Pute Pore Control SPF 50+ PA +++? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

Laneige Basic og New Water Bank Moisture Kit Laneige Water Sleeping Mask Laneige Power Essential Skin Refiner Light Laneige Perfect Pore Cleansing Oil Clinique Super City Block BB Pute Compact Broad Spectrum SPF 50 Lancome Miracle Pute Liquid Pute Compact Sukin Oil Balancing Pore Refining Facial Scrub