Det Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Review

Innholdsfortegnelse:

Det Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Review
Det Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Review

Video: Det Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Review

Video: Det Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Review
Video: Best of 2017 [Beauty Edition] - YouTube 2023, September
Anonim

Hudton: Fair til Medium

Hei søt,

Jeg har dette myke hjørnet for gel liners, men det er litt kjedelig å ta den penselen, dypp den i gryten, og bruk deretter. Jeg elsker hvordan merkevarer har innarbeidet gelforingsformler i uttrekkbare øye blyanter. Jeg plukket opp skyggen "Black Brown" som jeg aldri har prøvd å bruke brune eyeliners. Jeg tror jeg har brukt et par av dem, men de var veldig dårlige. Rull til å lese min erfaring med It Cosmetics Black-Brown No-Tug Waterproof Gel Eyeliner.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Hva er det: No-Tug Waterproof Gel Eye Liners glir på mettet rik farge uten å rive på dine delikate øyelokk. Disse liners er klinisk bevist vanntette selv etter åtte timers slitasje! De er også infundert med anti-aging teknologi og hudpleie fordeler, inkludert hydrolyserte kollagen, silke proteiner, og Vitaminer C og E for yngre lokk. Parabenfri, duftfri, sulfatfri. Pris: $ 22 / INR 1450 omtrent.

Image
Image

Min erfaring med det Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner:

emballasje: Gelfodringen kommer i en grunnleggende sort emballasje med sølvfonter over den. Emballasjen er slank som enhver annen øye blyant. Til å begynne med, da jeg brukte dette, trodde jeg det måtte bli skjerpet, men senere da jeg begynte å bruke det, elsket jeg at det var en uttrekkbar en, så det er ingen spenning for å skarpe det hele tiden. De har også festet en liten skjerp hvis du vil at eyeliner skal være super peket. Det er veldig praktisk og passer lett inn i lommen også. Prisen er litt dyrt, og vi vil sikkert finne billigere alternativer for denne, men siden det er et premium merke, så er prisen bare i henhold til det.

Image
Image

Skygge: Skyggen "Black Brown" er en vakker nyanse som er mer brun, men det er ikke den typiske lysebrune fargen. Det er en mørk brun som ser myk og pen ut på øynene. På øynene, langt fra, ser det ut som svart, men når det blir observert tett, viser det en myk brun nyanse. Dette er flott for de dagene da jeg ikke vil bruke den typiske svarte skyggen. Det er veldig allsidig og vil være en fin nyanse for høyskole og kontor også.

Image
Image

Pigmentering og konsistens: Gel eyeliner formel er bare fantastisk. Det glir veldig pent under mine øyne og på vannlinjen. I utgangspunktet var det veldig kremaktig å bruke, men ettersom tiden gikk forbi konsistensen herdet, og jeg måtte legge press på å bruke det. Ingen tvil, det ble brukt pent, men konsistensen og tekstur endret seg.

Image
Image

Forbli kraft: Oppholdsstyrken på vannlinjen er et sted rundt 3 timer, men under øynene eller over lokkene er det 6-7 timer. Mens jeg er fornøyd med oppholdsstyrken, kunne jeg også si at en hvilken som helst gel-liner ville vare dette lenge også.

Fordeler med det Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner:

 • Slim emballasje.
 • Mange grunnleggende nyanser å velge mellom i dette området.
 • Gel formel i blyant form.
 • Kremet og glir veldig jevnt.
 • Mørk, pigmentert farge.
 • Vakker brun nyanse som ser veldig naturlig og myk ut.
 • Flekksikre.
 • Ingen sliping.
 • Liten skjerp forsynt.
 • Ikke irriterer øynene i det hele tatt.
 • Oppholder seg i 6-7 timer på øyelokkene.

Cons of It Kosmetikk Black-Brown No-Tug Vanntett Gel Eyeliner:

 • Konsistensen er super kremaktig i utgangspunktet, men så styrker kulen opp.
 • Varig strøm er gjennomsnittlig hvis du sammenligner den med andre gel liners.
 • Billigere alternativer tilgjengelig.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.

Ville jeg tilbakekjøp det Kosmetikk Svartbrunt No-Tug Vanntett Gel Eyeliner? Nei, jeg tror ikke jeg vil få det igjen, og den eneste grunnen til at du ikke kjøper dette eller ikke anbefaler denne liner, er fordi det endrer konsistensen over tid. I utgangspunktet er det veldig friskt, men sakte det blir vanskeligere. Det er så mange bedre og billigere alternativer tilgjengelig i markedet! IMBB Rating: 3.8/5

IT Kosmetikk No-Tug Vanntett Gel Eyeliner Brown Det Kosmetikk No-Tug Vanntett Gel Eyeliner - Svart Det Kosmetikk Bye Bye Pores Airbrush Silkpresset Etterbehandling Pulver Det Kosmetikk CC + Airbrush Perfekt Pulver SPF 50+ Colorbar 001 Pure Black All-Day Vanntett Gel Eyeliner L'Oreal Paris Super Liner 24-timers Vanntett Gel Eyeliner Rimmel Scandaleyes Vanntett Gel Eyeliner 003 Lilla Bellapierre Kosmetikk Ebony Vanntett Gel Eye Liner Pencil

Anbefalt: