ColourPop Drift Super Shock Shadow Review

Innholdsfortegnelse:

ColourPop Drift Super Shock Shadow Review
ColourPop Drift Super Shock Shadow Review

Video: ColourPop Drift Super Shock Shadow Review

Video: ColourPop Drift Super Shock Shadow Review
Video: COLOURPOP SUPER SHOCK SWATCH PARTY 🎉 58 SHADES!! - YouTube 2023, September
Anonim

Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

Jeg ville prøve ColourPop Super Shock-skygger helt siden de tok skjønnhetsindustrien med storm med sin fantastiske kvalitet. I dag vurderer jeg skyggen "Drift" som er en vakker tranebærskygge. Så, la oss se hvordan denne øyenskyggen gikk for meg.

Image
Image

Pris: $ 5,00 USD for 0,07 oz. Produktbeskrivelse: Pop denne sanne tranebæren i perleformet finish på øynene dine, og du kan legge merke til at noen attraktive menn driver din vei. Denne slitesterke crème pulverformelen har en elastisk-lignende tekstur som er helt festsikker. Unngå fallout fra tradisjonelle pulverskygger og si farvel til vaskebjørn øyne! Denne feather soft formula glir på og føles freakin fantastisk. Super Shock Shadows kommer i massevis av kick ass nyanser i flere fantastiske finish.

Hvordan å bruke: For maksimal dekning, bruk fingertoppen for å trykke på skyggen på øyelokket. En flat, fintips syntetisk børste er perfekt for detaljert bruk nær lash linjen. Bruk en myk børste som har god bevegelse, dypp børstens spiss inn i skyggen og bruk med en "vindusvisker" bevegelse i hele øyets øye. Dette vil få skyggen din til å virke myk og diffust som en total pro! Når du er ferdig, lukk den sucker opp stramt! Ikke la glasset åpnes i lengre perioder, du kan miste noe av den magien som gjør Super Shock Shadow så fantastisk.

Min erfaring med ColourPop Drift Super Shock Shadow:

emballasje: Emballasjen kommer i en hvit rund krukke med et gjennomsiktig skruelokk. Lokket har en holografisk skriving på toppen - ColourPop. Bunnen av potten angir navnet på produktet - "Drift." Øyenskyggen kommer i en hvit papp med navnet på produktet og ingredienslisten.

Image
Image

Tekstur og applikasjon: Tekstur av denne øyeskyggen er super kremaktig og buttery. Det er en blanding mellom et pulver og et kremprodukt. Det er kremaktig å røre, men når du påfører det på øynene, gir det en satin finish. Produktet er som et skala-lignende mønster til det. På grunn av dens konsistens, er den best brukt med fingrene. Hold krukken tett lukket, slik at produktet ikke tørker ut. Jeg hadde ikke noen fall ut tørking søknad av skyggen.

Pigmentering og dekning: Øyenskyggen er superpigmentert. En sveipe med fingeren er alt som trengs for å få full dekning. Siden tekstur er kremaktig, bruk en syntetisk myk børste for å blande produktet. Hvis du vil pakke på fargen, kan du bruke en tett syntetisk børste. For å få mer skinn spray børsten med MAC Fix Plus, men jeg føler at fingrene gir best pigmentering og dekning.

Image
Image

Skygge og Avslutt: "Drift" beskrives som en tranebærskygge i perleformet finish, og det er faktisk en fantastisk varm rødaktig tranebærskygge med flekker av sølv, fiolett og rødt sparkles. Denne fargen er vakker for høstsesongen. Øyenskyggen smelter perfekt og fargepengene er gode. Denne nyansen passer alle indiske hudtoner.

Image
Image

Forbli kraft: Den oppeffekten er veldig bra med denne øyeskyggen. Den forblir på rundt 8 timer, selv uten øyeprimer. Denne øyenskyggen kaster seg ikke på meg selv etter å ha påført øyeskyggen på mine oljede lokk for hele dagen. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med produktet.

Fordeler med ColourPop Drift Super Shock Shadow:

  • Vakker tranebær skygge.
  • Ekstremt pigmentert.
  • God emballasje.
  • Grusomhet fri.
  • God levetid.
  • Ingen faller ut.

Cons av ColourPop Drift Super Shock Shadow:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp ColourPop Drift Super Shock Shadow? Ja, jeg anbefaler det. Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

ColourPop Cosmetics Super Shock Shadow i sannhet, dekk ColourPop Cosmetics Super Shock Shadow i Chipper, Dare ColourPop Wisp Super Shock Cheek Highlighter ColourPop Super Shock Cheek Pearlized Highlighter Lunsjpenger ColourPop Kosmetikk Slave2Pink Super Shock Presset Pigment Makeup Revolution Jeg vil ikke være alene Mono Eye Shadow Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i kobber

Anbefalt: