Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick Review
Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick Review

Video: Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick Review

Video: Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick Review
Video: STILA LIQUID LIPSTICK COLLECTION + SWATCHES! - YouTube 2023, Desember
Anonim

Av Aaradhya K.

Produktbeskrivelse: Stay All Day Liquid Lipstick gir intens fuktighet og langvarig farge som forblir på plass i opptil 6 timer kontinuerlig slitasje. Stila Summer Collection har fem nye, dristige nyanser, inspirert av solnedgangens farger: Rosa, Como, Bella, Venezia og Amalfi.

Pris: $24
Pris: $24
Image
Image

Min erfaring med Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick:

Væske leppestifter er så i denne sesongen at alle sminke merker kommer opp med sin egen linje og Stila er en av de første selskapene som kom opp med denne typen leppestift. Selv om det har vært noen flytende leppestifter som Stila lanserte for lenge siden, har de kommet opp med disse nye vakre og lyse sommer nyanser som jeg bare ikke kunne motstå å plukke opp.

Image
Image

emballasje:Stila har gjort en veldig god jobb denne gangen når det gjelder emballasje. Lippestiften kommer i en solid metallisk gullhett og en gjennomsiktig bunn. Det kommer også med en fotfeste som gjør det enkelt å bruke produktet. Vegget er flatt og spisset på forsiden som hjelper til med å få en presis applikasjon. Selv om jeg vil nevne at det plukker opp mye mer produkt enn nødvendig, så kaste av overflødig produkt på tuppen av røret og påfør. Forbered alltid leppene dine ved å exfoliere, ellers vil du ende opp med å ha et ujevn applikasjon.

Tekstur:Tekstur av væskepinnestift er hverken for kremaktig eller for rennende. Jeg føler at det er et sted i midten. Den har en flytende finish først, men tørker raskt ned til en matt finish. Man må jobbe med det virkelig raskt som det tørker ned veldig fort. Å være mat gjør det ikke leppene dine tørre. Det føles lett og behagelig.

Image
Image

Skygge og pigmentering:Skyggen "Amalfi" er en super lys korallrosa nyanse som kan se ekstremt godt ut på enhver hudtone. Det er den slags skygge som umiddelbart kan lyse opp i ansiktet. Folk som liker lyse, morsomme, sommerfulle farger, ville elske denne nyansen. Denne leppestiften er intenst pigmentert og ett lag er nok for full ugjennomsiktig dekning. Du kan gå i to lag, men det kan føles litt ubehagelig.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken i disse flytende leppestifter er rundt 6-7 timer og enda lenger, avhengig av hvordan du opprettholder. Det ble 8 timer på meg med lett å drikke og spise, men hvis du spiser oljebasert mat, så kommer den av med en gang.

Image
Image

Pros av Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick:

  • Vakker, lyst, morsom skygge som er universelt smigrende.
  • Lyser opp ansiktet og ser veldig frisk ut.
  • Overføringssikre, blødningsbeskyttende og kissesikker.
  • Ikke-klebrig, føles vektløs og veldig behagelig på leppene.
  • God oppholdsstyrke.
Image
Image

Ulemper med Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick:

  • Du må ha godt prepped lepper hver gang.
  • Med to lag kan det føre til at leppene føler seg litt ubehagelig.
  • Kan bli litt usammenhengende mot slutten av dagen.
  • Hvis du ødelegger søknaden, blir det veldig vanskelig å fikse det (trodde det ikke er noe en concealer ikke kan fikse: P)

IMBB Rating:

4/5

Totalt elsker jeg denne flytende leppestiften, og det er en av de beste flytende leppestiften der ute i markedet. Selv om det har noen få ulemper, er skyggen så vakker at du bare ikke kan motstå å plukke bare en.

Ville jeg tilbakekjøre Stila Amalfi All Day Liquid Lipstick?

Helvete ja! Hvis du er en fan av lyse flytende leppestift eller matte leppestifter, trenger du dette i livet ditt. Jeg ville ikke tilbakekjøpe den samme nyansen, men ville definitivt plukke opp en ny nyanse.

Stila Aria 04 Hold hele dagen flytende leppestift Stila Beso Stay All Day Liquid Lipstick Stila Venizia Bli hele dagen flytende leppestift Stila All Day Liquid Lipstick Carina Stila Fiery Stay All Day Liquid Lipstick Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipstick The Balm Meet Matte Hughes Langvarig Væske Leppestift Kat Von D Double Dare evig flytende leppestift Kat Von D Mor evig flytende leppestift

Anbefalt: