ColourPop Lippie Pencil BFF2 Review

Innholdsfortegnelse:

ColourPop Lippie Pencil BFF2 Review
ColourPop Lippie Pencil BFF2 Review

Video: ColourPop Lippie Pencil BFF2 Review

Video: ColourPop Lippie Pencil BFF2 Review
Video: COLOURPOP LIPPIE PENCIL VAULTS | LIP SWATCHES & giveaway?? | LATOYA CYANN - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

ColourPop lip liners er kjent for deres "lett å glide" og glatt formel. Jeg har nylig kjøpt tre lip liners fra ColourPop - BFF2, Bound og Viper. I dag skal jeg se på skyggen BFF2. Så, la oss se hvordan denne leppeforretningen gikk for meg.

Image
Image

Pris: $ 5 for 0,035 oz. produktbeskrivelse: Lag rene linjer og forhindrer feathering-katastrofer med vår slitesterke og superpigmenterte leppeliner designet for å bli brukt under din fave-matchende leppefarge. Du skal være fabelaktig i denne nåle blyantpenningen. Lippie Pencil En slitesterk og høy intensitet lip blyant som glir lett og forhindrer fjerning. Mange av våre Lippie Stix har en koordinerende Lippie Pencil designet for å utfylle den perfekt, men vær så snill å blande og matche!

Image
Image

Min erfaring med ColourPop Lippie Pencil BFF2:

emballasje: ColourPop Lip Liner BFF2 kommer i en hvit pappemballasje med navnet spesifisert på enden. Lippefodene kommer i en hvit, matt matte ferdig leppepenn i en hvit lue. Bunnen av leppepennen viser fargen på leppeforingen. Leppeskyggen er spesifisert på leppepenningen i holografiske bokstaver. Jeg trenger å skarpere blyanten ganske ofte siden tekstur av leppestift er veldig glatt. Slipingen av blyanten fører til spild av produktet. Siden leppeforingen har hvit emballasje, tiltrekker blyanten mye skitt under slipeprosessen.

Image
Image

Tekstur og applikasjon: Tekstilens lakk er veldig kremaktig og glatt. Det er veldig enkelt å skissere leppene og fylle leppene med denne blyanten. Det er ingen tugging og trekking mens du påfører leppeforingen. Lippefotoen glir jevnt og legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene. Søknaden er veldig lett med denne leppeforingen. Lippefoten blir en behagelig matt finish etter påføring.

Pigmentering og dekning: Lipsforingen er superpigmentert og super ugjennomsiktig. Det gir full dekning selv om leppene er pigmenterte.

Image
Image

Skygge og Avslutt: "BFF2" er beskrevet som en "midtonet n * de" og det er en vakker, varm brunaktig n * de-lipsliner. Denne nyansen passer for alle indiske hudfarger.

Image
Image

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra med denne leppeforingen. Det forblir på i rundt 6 timer uten at det må brukes på nytt. Du kan lett bære denne leppepartiet som en behagelig matt leppestift.

Samlet sett er jeg veldig fornøyd med fargebetaling, tekstur og levetid på leppeforingen. Lippefodringen kan lett fjernes med en oljebasert sminkefjerner.

Pros av ColourPop Lippie Pencil BFF2:

  • Perfekt n * de lip liner for indiske hudfarger.
  • Lett å bruke.
  • Ikke budge.
  • Veldig kremaktig og glir på leppene glatt.
  • Tilgjengelig i forskjellige nyanser.
  • Fremhever ikke de fine linjene i leppene.
  • Reise vennlig.
  • Veldig rimelig.
  • Langvarig.

Ulemper med ColourPop Lippie Pencil BFF2:

  • Trenger å skjerpe leppeforingen som fører til mye spild av produktet.

IMBB Rating: 4.5/5 Anbefaler jeg ColourPop Lippie Pencil BFF2? Ja, jeg anbefaler det. Ville jeg tilbakekjøpe ColourPop Lippie Pencil BFF2? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

ColourPop Lippie Primer ColourPop Lippie Stix Ziggie ColourPop Lippie Stix Saus Colourpop Stol på meg Lippie Stix Huda Beauty Bombshell Lip Contour Matte Lip Pencil NYX Rød Tape Slide On Lip Pencil MAC In Control Pro Longwear Lip Pencil NARS Intriguing Velvet Matte Lip Pencil MAC Velvetease Lip Pencil Formålet med å snakke, Temper Tantrum, bare min type, bare legg til romantikk

Anbefalt: