NYX High Definition Blush Intuition Review

Innholdsfortegnelse:

NYX High Definition Blush Intuition Review
NYX High Definition Blush Intuition Review

Video: NYX High Definition Blush Intuition Review

Video: NYX High Definition Blush Intuition Review
Video: NYX HD Blush Review - YouTube 2023, November
Anonim

Av Priya Sinha

Hud: Olje og av og til akne-utsatt

Hei flotte damer, NYX er på rulle med nye produktlanseringer som startet i begynnelsen av året. Da jeg hadde tilgang til disse flotte produktene, gjorde jeg noen store skader på lommeboken og kjøpte flere av disse nye produktene. Rett fra de fantastiske pastellvæske liners til prismatiske øyenskygger og alt i en palett måtte jeg prøve dem alle. I dag vil jeg gjerne dele med meg mine tanker om den nye High Definition Blush i Intuisjon.

Image
Image

Pris - CAD 8 (INR 400 / - ca.) | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Image
Image

Min erfaring med NYX High Definition Blush Intuition:

emballasje: NYX HD Blushes kommer i en slank og slank svart kompakt med en søt båndlukning som er signaturen NYX buelås. De rødmer veier 0,16 oz i størrelse. Jeg tror at mengden produkt du får er ganske sjenerøs for prisen på bare 8 dollar. Alt i alt, jeg elsker NYXs nye emballasje!

Image
Image

Farge: Skyggenintuksjonen er noe som NARS-orgasmen rødmer. Det er som en peachy-rosa nyanse som inneholder fint gullglitter som kun kan ses personlig og ikke på huden eller bildene. Jeg trodde at denne skyggen skulle bli ganske skumrende basert på hvordan det ser ut i pannen, men det er faktisk ikke super skinnende på huden og har mer av en myk, glitrende glans istedenfor.

Image
Image

pigmentering: Disse babyene er galte pigmenterte, så mye at pigmenteringen kan være et problem for en rødme! Denne rødmen er sterkt pigmentert, og du trenger en veldig lett hånd under påføring, selv om hudtonen din er dyp. Men likevel føler jeg at det er uansett hvor lett det gjelder, jeg ender med klovn kinn. Jeg føler at jeg må bruke resten av rødmen som en øyenskygge!

Image
Image

Tekstur: Teksten til disse rødmen er superpudderaktig. NYX kaller denne rødme "silkeaktig", men det er ikke helt silkeaktig for meg! Det er sikkert pulveraktig, men ikke tørt eller kalkaktig. Og siden disse er så pulveriserte, har det en tendens til å hente mye produkt i børsten og ende opp med å bli så pigmentert på kinnene.

Longevity: Også oppholdskraften er ekstremt imponerende. Slitasje er utrolig på rundt åtte timer uten å falme. Jeg kan lett få en hel dags slitasje fra begge disse nyansene, selv på min oljeholdige hud.

Kvalitet: Samlet vil jeg si at disse rødmen har utmerket pris, super duper pigmentering, utmerket oppholdskraft, men teksten til disse rødmen er ganske pulveraktig etter min mening. De er ekstremt pulveriserte under påføring, men ikke pulverformet på huden og ganske skjøre. Så jeg er iffy om denne rødmen, men jeg tror jeg kan få det til å fungere.

Image
Image

Pros av NYX High Definition Blush Intuition:

• Fantastisk emballasje med flotte bue detaljer. • Nydelig peachy-rosa nyanse. • Meget pigmentert. • Super langvarig. • Inneholder fin skimmer, som ikke er synlig på huden. • Glatt applikasjon. • Litt går langt. • Rimelig. • Lang holdbarhet. • Lett tilgjengelig online og i apotek.

Image
Image

Ulemper med NYX High Definition Blush Intuition:

• Bruk en lett hånd ellers vil du ende opp med klovn kinn. • Usikker tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4,5 / 5 (Jeg trodde aldri jeg vil trekke noen poeng for ekstra pigmentering!) | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp NYX High Definition Blush Intuition? Selv om NYX HD Blushes er billige, superpigmenterte og lange slitasje, er jeg bare ikke veldig imponert over dem. Formelen gjorde egentlig ikke det for meg! Hvis du kan få tak i noen på salg, vil du kanskje sjekke dem ut, men personlig tror jeg det er mange andre budsjett rødmer rundt som fungerer bedre. Det er opp til deg å bestemme damer.

Mine Topp 15 Blushes NYX Amber High Definition Blush NYX High Definition Blush HDB02 Nude'tude / Nutitude NYX High Definition Blush - Crimson NYX Double Dare High Definition Blush NYX Blush Mocha Grunnleggende Blush Guide Gjøre opp for alltid HD Microfinish Cream Blush # 1 Innuendo

Anbefalt: