Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket gjennomgang

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket gjennomgang
Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket gjennomgang

Video: Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket gjennomgang

Video: Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket gjennomgang
Video: Makeup SO GOOD I had to collect them ALL! - YouTube 2023, November
Anonim

Av Priya Sinha

Hei! Hard Candy har lansert en rekke nye produkter i sin makeup-linje. Noen produkter er helt nye og noen er en forlengelse av deres nåværende linje. Lippestiften som jeg skal snakke om i dag, er Hard Candy Plumping Serum Gel Stick i ønsket. Denne leppestiften er et nytt tillegg til den eksisterende linjen av leppestifter. Siden jeg ikke hadde muligheten til å prøve noen Hard Candy sminke før, er alle produktene nye for meg. Nok av løse foredrag, la oss gå rett til anmeldelsesdamerne.

Image
Image

Pris: CAD 6,99

Produktbeskrivelse: Mettede lepper med levende, ren farge i bare ett slag. En høyglanset gelbase infundert med lett mangosmør gir overlegen komfort og glans med varig hydrering. Inneholder et unikt antioksidant "Colorfast System" som holder fargen levende, truer og utsagn verdig. Formulert med Hard Candy's eksklusive Plumping Serum System som leverer hyaluronsyre og plumper huden for å minimere utseendet på fine linjer og rynker samtidig som hydratiserende volum blir tilsatt.

Min erfaring med Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket:

Siden jeg har en varm hudfarge med gule undertoner, finner jeg det veldig vanskelig å trekke av rosa fargede leppestifter. Jeg har ikke engang nok rosa leppestifter i leppestiftkolleksjonen min. Hvis du har et blikk på min sminkesamling, vil du legge merke til at leppestiftavdelingen er dominert av oransje koraller og plomme røde. Jeg har ikke engang noen nøytrale nøkkellippe. Men det er ingen regler i sminke rett? Vi fortsetter å eksperimentere med forskjellige nyanser og formuleringer, og derfor bestemte jeg meg for å bryte monotonyen og prøve en rosa leppestift som jeg synes passer meg forholdsvis bedre enn andre.

Image
Image

emballasje: Den kommer i en vanlig vrippe leppestift rør som er laget av metall og er sølv i farge med litt vakker detaljering i svart. Øverst på hetten er fargekodet med leppestiftet i røret som gjør det lettere å søke denne leppestiften i stashen. Skyggenavnet er nevnt helt nederst på leppestiftet og skyggenummeret er på toppen av leppestifthetten. Emballasjen er pen og veldig søt, men igjen lukkes ikke hetten med et tilfredsstillende og høyt "klikk" lyd. Jeg hater det, men jeg kommer over det, jeg lover!

Image
Image

Farge: Fargen er en nydelig lyserød nyanse som jeg har begynt å like. Det er en fin nyanse for damer med rettferdig til middels hudfarge og vil lyse opp ansiktet. Det er en perfekt nyanse for å være paret med et røykaktig øyeutseende eller som en daglig slitasje for jobb eller høyskole. Alt i alt er det en fin farge for rosa leppelskere (som jeg antar at de fleste kvinner er!).

Image
Image

Tekstur: Tekstur av denne lippen er super myk og veldig kremaktig. Det glir bokstavelig talt på leppene som smør. Oppriktig sagt, jeg er ikke en stor fan av leppestifter som har en superkremete tekstur som de begynner å glide og feathering. Siden denne lippen er så kremaktig, føles det også ganske fuktighetsgivende på leppene og tørker dem ikke ut. Det er en god ting skjønt.

Image
Image

pigmentering: Jeg vil si at pigmenteringen av denne leppestiften er gjennomsnittlig. Det gir en betydelig dekning i en sveipe og bygger til en solid farge med et par swipes. Personlig har jeg ingen klage med pigmenteringen.

Image
Image

Longevity: Her er den triste delen! Lengden av denne lippien er ikke det jeg vil at den skal være. Den holder seg på leppene i 2 til 3 timer uten å spise og drikke, men da må den brukes på nytt for å opprettholde glans og ugjennomsiktig farge på leppene. Jeg tror den lave oppholdsstyrken skyldes den kremete tekstur av leppestiftet. Selv om det ikke er en stor con eller deal breaker for meg, finner jeg fortsatt denne funksjonen litt utilfredsstillende. Jeg må på toppen av denne leppestiften av med et gjennomsiktig pulver hver gang jeg bærer den for å øke levetiden og for å forhindre at den fjærer.

Image
Image

Kvalitet: Den generelle kvaliteten på dette produktet er litt over gjennomsnittet, vurderer pigmentering, emballasje og pris. Jeg er enig i at den varige kraften ikke er fantastisk, men det er ikke så mye så lenge jeg klipper det med gjennomsiktig pulver. Det eneste problemet jeg egentlig har med formuleringen er den ekstremt kremete tekstur. Men generelt, jeg liker det veldig godt.

Pros av Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket:

• Super fancy og solid emballasje. • Infused med Argan Oil. • Nydelig nyanse. • God fargebetaling. • Tørker ikke ut leppene. • Komfortabelt å bære på leppene og føles ikke tungt. • Sett seg ikke inn i de fine linjene på leppene. • Fremhever ikke tørre flekker på leppene. • Glir lett og jevnt på leppene. • Rimelig. • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons av Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket:

• Ikke tilgjengelig i India. • Ikke kjæreste / ektemann vennlig (overfører mye)! • Gjennomsnittlig oppholdsstyrke. • Ekstremt kremaktig etter min smak. • Bløder og fjær litt. • Ingen plumping effekt overhodet!

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket? Vel, jeg vil si at hvis du virkelig liker ekstremt kremete leppestift formuleringer eller har ingen problemer med å sette leppestift med pulver, så gå videre og kjøp den. Også, denne skyggen vil passe de fleste indiske hudfarger.Men personlig vil jeg holde meg til Hard Candy Fierce Effects Lipstick som det har blitt min mest elskede og min mest nådde for leppestift.

Hard Candy Natural Eyes Neutral Eyeshadow Palette Review Hard Candy Sassy Eyes Sultry Eyeshadow Palette Review Hard Candy Top Ten Trendsetters Øyenskygge Palette - Bursdagskort Review Inglot # 41 Slim Gel Lipstick Review Inglot # 57 Slim Gel Lipstick Review Buxom Forbidden Berry Big og Sexy Bold Gel Lipstick Review

Anbefalt: