5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter Review

Innholdsfortegnelse:

5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter Review
5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter Review
Anonim

av Anu G.

I dag vil jeg snakke om leppestifter og høylys fra Essence Cosmetic. En lat ettermiddag gikk jeg gjennom min favoritt online shopping destinasjon online. Og jeg så noen nye leppestifter fra Essencerange "Essence Long Lasting Lipstick". Jeg sjekket prisen og det er bare INR 299.. wohoooo. Jeg har hørt ganske gode ting om denne kosmetiske linjen, og jeg bestilte umiddelbart 5 leppestifter og en highlighter. Så, her er det jeg mottok:

Image
Image
Image
Image
 1. Essens Langvarig leppestift i skyggen Love Me.
 2. Essens Langvarig leppestift i skyggen Blush My Lips.
 3. Essens Langvarig leppestift i skyggen Coral Calling.
 4. Essens Langvarig leppestift i skygge Bruk bær.
 5. Essens Langvarig leppestift i skyggen Naturlig skjønnhet.
 6. Essence Jeg elsker Runway Highlighter
Image
Image

Pris:

INR 299

Min erfaring med 5 Essence Long-lasting Lipsticks:

Disse leppestifene kommer i en klassisk svart plastemballasje, logoen gravert på hetten og nederst, skyggenes navn, sammen med skyggenummeret og fargekoden. Luken lukkes tett uten å skade leppestiftet mitt og et bånd rundt det som indikerer leppestiftskyggen, så det er litt enkelt å finne ut fargen din. Disse leppestifterne er IKKE matte og de er superhydrerende. Det blir veldig jevnt på leppene uten å sette seg inn i de fine linjene og gir god dekning i en enkelt sveipe. De er så fuktighetsgivende at jeg ikke føler behov for å bruke leppebalsam under. Disse leppestiftene minner meg om MAC Cream Sheen leppestift. Formelen er ganske like. Oppholdsstyrken er ca 3-4 timer, og mens du spiser og drikker, blir den litt litt jevn. 🙂

Image
Image

Denne serien har ganske god nyansering, og starter fra N * de til de daglige bærbare pinks, Coral-farger og de varme og S * xy-røde farger. Jeg er en hoarder av rosa, koral og naken nyanser. Så uten å gå utenfor min komfortsone jeg plukket opp mine favoritt nyanser og hoppet over Røde for tiden. Men jeg elsket så formelen som jeg tenker å ta tak i alle nyanser som er tilgjengelige i dette området. 🙂 La oss nå snakke om nyanser jeg plukket opp:

Essens Langvarig leppestift i skyggen Elsker meg: Elske meg er en nøytral rosa nyanse, som er veldig egnet for lys til middels hudtone. Det er en av skyggen du velger, sveip på leppene dine og klar til å gå uten forvirring hvis leppene mine ser for lyse ut til en enkel dagstur. Dette er definitivt min tur til hverdagens skygge. Det er ikke skinnende, men gir glød til mine lepper. Helt ære denne 🙂

Image
Image

Essens Langvarig leppestift i skyggen Blush My Lips: Blush My Lips er en lys rosa slags candy rosa, som er sterk nok til å gi ansiktet en fargepopp. Perfekt til sommer og vårtid.

Image
Image

Essens Langvarig leppestift i skyggen Coral Calling: Coral Calling er en fin korallskygge med varm tone egnet for høst og vinter.

Image
Image

Essens Langvarig leppestift i skygge Slitasje bær: Wear Berries er en ekte berryfarge med lilla tone som gjør den til den beste fargen for høst, men jeg tror jeg skal bruke den også på sommeren. 😛 😛

Image
Image

Essens Langvarig leppestift i skyggen Naturlig skjønnhet: Naturskjønnhet er en middeltonet ferskenrød nyanse, som passer til rettferdig hud. Igjen egnet farge for hverdagsbruk. Noe som jeg vil bære i vesken hele tiden.

Image
Image

Dupe Alert:

Den beste delen av dette spekteret at noen av disse leppestifterne er de nære dupes av noen høyeste lipsticks som hevdet av de fleste bloggere. La oss ta en titt

 1. Coral Calling-> MAC Crosswires
 2. Wear Berries-> MAC Heavenly Hybrid
 3. Naturlig skjønnhet-> MAC luster leppestift i sirup
Image
Image

Fordeler med 5 Essence Langvarige Lipsticks:

 • Rimelig.
 • Godt fargespekter.
 • Veldig fuktighetsgivende.
 • Grusomhet fri.
 • Kremet og jevn tekstur.
 • Pigmentert.

Ulemper med langvarige leppestifter:

 • Å holde strøm er ikke bra. Snitt 3-4 timer.
 • Begrensede farger tilgjengelig i India. 🙁

IMBB Rating:

4/5

Min erfaring med Essence Jeg elsker Runway Highlighter:

Pris:

INR 299

La oss nå sjekke ut en annen skjønnhet fra halen, som er høylyseren jeg plukket. Det er en pennestil høyttaler, som har en subtil farge og glans. På emballasjen foreslås det å bruke over pannebenet og i det indre hjørnet av øynene. Når den er perfekt blandet, gir den god glød til ansiktet. Den kommer i en svart plastemballasje og en pennestil, som må vrides for å få produktet ut.

Image
Image
Image
Image

D upe Alert:

Essence I Love Runway Highlighter sies å være nært av YSL Touche Éclatbut; siden jeg ikke eier YSL, så jeg kan ikke kommentere det. Men jeg vil gjerne høre det fra deg skjønnhet hvis noen av dere har prøvd det. 🙂

Image
Image

Pros av Essence I Love Runway Highlighter:

 • Lett å blande.
 • Subtile skinnende.
 • Rimelig.
 • Enkel å bruke.

Cons of Essence Jeg elsker Runway Highlighter:

 • Kommer i bare en nyanse.
 • Ville ikke passe til mørkere hudtoner.

IMBB Rating:

3.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp 5 Essence Long Lasting Lipsticks?

Over alt er jeg ganske fornøyd med Essnece Haul. Flott leppestift med så utrolig pris. Fargespekteret er ganske bra, og du kan ha mye farge i samlingen uten å brenne hull i lommen. Beste delen er noen av dem er dupe av MAC lipsticks.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Essence I Love Runway Highlighter?

Om highlighter, det er et godt valg for lyse og mellomstore hudfonter, og det er igjen en dupe av high end-YSL highlighter. Jeg anbefaler disse produktene til dere alle.

Jeg skal sikkert få hånden min også på andre Essence-produkter. På det notatet tar jeg avreise og lover å være tilbake med mine andre anmeldelser snart.

Lakme Strawberry Lip Love Care er den perfekte Everyday Pink! Lakme Cherry Lip Love Care for litt TLC! Street Wear Color Rich Ultra fuktig leppestift i Runway Russet Review Lakme Absolute Creme Lipstick - Runway Red Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Review, fargeprøver Chambor Light and Sheer Skin Highlighter Review Essens Langvarig leppestift - Tør å bære omtale Essens XXXL Longlasting Lipgloss Matt Effekt i Soft Nude Essens Langvarig øye blyant - varm sjokolade Essens Langvarig Eyeshadow Cream Review Essence Stay All Day 16H Langvarig Makeup Review Essence Long Permanent Eye Pencil - 05 C'est La Vie Review Essence Langvarig øye blyant i kuleste Chic Review

Anbefalt: