KleanColor Pixie Eyes - Coy Review

Innholdsfortegnelse:

KleanColor Pixie Eyes - Coy Review
KleanColor Pixie Eyes - Coy Review

Video: KleanColor Pixie Eyes - Coy Review

Video: KleanColor Pixie Eyes - Coy Review
Video: Dupe That Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow | Beauty With Mi | Refinery29 - YouTube 2023, November
Anonim

Hei skjønnhet! I dag skal jeg vurdere et annet flott produkt fra KleanColor kjent som Pixie Eyes. Det er en kombinasjon av øyenskygge og liner. Les mer om dette produktet.

Image
Image

Pris: USD 3,99

Produktbeskrivelse: Kleancolor presenterer Pixie Eyes som en perfekt følgesvenn som gir vidunderlig øyeutseende. Den praktiske duokomponenten har kremøyeskygge av levende farger for røff blanding, og flytende eyeliner fusjonert med høy konsentrasjon av pigmenter i kroppsfulle nyanser.

Min erfaring med KleanColor Pixie Eyes - Coy:

emballasje: Denne skygge-liner duoen kommer pakket i en elegant plastflaske. Robust emballasje gjør det reisevennlig. Flasken inneholder flytende eyeliner som følger med en applikator. Den andre enden av hetten er festet til en svampebørste som slutter i en kremaktig skyggepotte. Begge sidene på applikatoren er svingbare og lekkasikker.

Image
Image

Farge, tekstur og finish: Coy er en veldig lys rosa nyanse med mye sølv glimmer i den. Det virker sølvaktig rosa når det påføres på øyelokkene. Det er ingen grittiness i tekstur og er kremaktig glatt å bruke. Du kan bruke skyggen direkte ved hjelp av svampebørsten. Jeg foretrekker å bruke fingrene til å blande det ordentlig på øyelokkene. Denne fargen kan brukes i løpet av dagen, kombinert med matte farger, og kan brukes til å skape glamorøst festutseende!

Den flytende eyeliner er jet svart i farge og er veldig enkel å bruke. Tykkelsen på applikatoren er perfekt for en tynn overflate. Den tørker i løpet av sekunder og setter til en helt vanntett svart linje. Jeg elsker måten dette øyefôret fungerer!
Den flytende eyeliner er jet svart i farge og er veldig enkel å bruke. Tykkelsen på applikatoren er perfekt for en tynn overflate. Den tørker i løpet av sekunder og setter til en helt vanntett svart linje. Jeg elsker måten dette øyefôret fungerer!
Image
Image

Pigmentering og brukervennlighet: Den kremete øyeskyggen har en gjennomsnittlig pigmentering. Det fungerer bra som en base når kombinert med mørkere nyanser for å skape vakre øyeutseende. I EOTD har jeg brukt denne kremete skyggen som base og kombinert den med en rosa nyanse fra Kleancolor Eyeshadow Quad - Pop. Foringen er høyt pigmentert. Enkelt swipe gir en vakker skinnende svart overflate. Både skyggen og liner er lett og du føler ikke at du har på seg smink på øynene.

Image
Image

Stå i kraft: Øyenskyggen forblir bra i 4-5 timer uten en primer, hvorpå den begynner å bli litt ujevn. Å bruke en primer under ville definitivt øke oppholdskraften. Den flytende eyeliner forblir intakt i flere timer uten smussing eller fading. Den holder seg godt i 7-8 timer og krever at en sminkefjerner skal tas av helt.

Fordeler av KleanColor Pixie Eyes - Coy:

• Reise vennlig emballasje. • Multifunksjonsprodukt. • Glatt og kremaktig tekstur. • Eyeliner har en god fargeutbetaling. • Oppholdsstyrke er veldig bra. • Lommevennlig.

Cons av KleanColor Pixie Eyes - Coy:

• Tilgjengelighet i India. • Øyenskygge er lett pigmentert.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøre KleanColor Pixie Eyes - Coy? Sannsynligvis ikke som jeg vil prøve forskjellige nyanser fra dette området.

Vil jeg anbefale Kleancolor Pixie Eyes - Coy? Absolutt ja! Jeg elsker bare måten dette produktet fungerer på. KleanColor har virkelig imponert meg med kvaliteten som tilbys på slike lommevennlige priser!

Kleancolor Matt Rosa American Eyecon Våt / Tørk Bakte Øyenskygge Review Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor 04 Lush Petal American Chick Baked Blush / Bronzer Review Kleancolor Matte Fuschia American Eyecon Våt, tørrbakt skyggeanmeldelse Kleancolor Toffee American Eyedol Wet / Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor Mint American Eyecon Wet / Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor American Eyecon våt tørrbakt øyenskygge - Matt Maple Review Kleancolor Gypsy Ms Chick Blush Review Kleancolor 2 Fiji Matte Solbrun Rawr Matte Bronzer Review

Anbefalt: