8 typer klær varer du trenger å kaste ut av garderoben din nå!

8 typer klær varer du trenger å kaste ut av garderoben din nå!
8 typer klær varer du trenger å kaste ut av garderoben din nå!

Video: 8 typer klær varer du trenger å kaste ut av garderoben din nå!

Video: 8 typer klær varer du trenger å kaste ut av garderoben din nå!
Video: Crochet Terminology Explained! Knitting Podcast Episode 110 - YouTube 2023, November
Anonim

Hei skjønnhet! Klærstilen spiller en avgjørende rolle i å skildre personligheten til en person, men historien om stil slutter ikke ved oppkjøpet av noen flotte klærstykker. Måten du organiserer klærne i skapet ditt, er også viktig. La oss bekjenne jenter som vi holder så mye av ubrukelige ting i våre garderober; Dette er den viktigste grunnen til rot som vi møter mens du velger noe antrekk. Hvis du har planer om å rense hele garderoben, må du starte oppdraget ved å fjerne noen klærstykker for å gjøre garderoben mer organisert. Ta en titt på hvilken type klær du kan avslutte fra skapet ditt nå.

Image
Image

1. Gamle svettebukser - Generelt sett har vi alle svettepuer i våre garderober som ligger der i årevis. Hvis du ikke bruker dem lenger, ville det være en god idé å kaste dem ut av garderoben for å lage litt tomt rom.

2. Denim leggings - Hvis vi har klassiske denimbukser og stilige hunger til å se fantastisk ut, hvorfor trenger vi å ha denim leggings i skapet vårt? Kjerneformålet er å gjøre skapet mer organisert ved å flytte noen form for ubrukelig klær til side. Noen ganger kommer alternativer til å være langt bedre enn de faktiske tingene.

Image
Image

3. Ubrukte klær - Tenk på klærne du kjøpte for lenge siden (eller for noen dager siden), og du har ikke brukt disse klærne ennå; det er sikkert på tide å ta dem ut. Spesielt når du er sikker på at disse klærne ikke ville være til nytte selv i fremtiden, kan du si dem farvel uten å tenke to ganger. Velgørenhet begynner hjemme som de sier!

4. Baggy antrekk - Hvis du tror at baggy klær har noe å gjøre med mote og elegant stil, går du sannsynligvis ned feil vei. Kreative stylingsmønstre og uvanlige wearables er to helt forskjellige ting, så det er bedre å ikke blande dem begge. Du kan bare ta de ultraløse klærbitene ut av klesskapet.

Image
Image

5. dårlig skadet klær - Jeg vet hvordan det føles når du kommer til å merke en alvorlig skade på favorittklær. Men hvis det er skadet så ille at det ikke kan løses, ville det være fint å fjerne det fra klærinnsamlingen.

6. Kloning kloner - Er det obligatorisk å ha cami topper og topper i alle mulige farger? Å eie klonene til favorittklærne er bare ikke en god ide, så du kan skape litt mer plass i skapet ved å fjerne tvillingene / tripplene på antrekkene dine.

7. Gamle uniformer - Har du holdt deg gammel skoleuniform for skolegjenforeningen? Hvis ja, hvorfor tror du at du vil passe i den kjole? Det er ikke engang en eneste grunn til å skaffe de gamle skolens ting i garderoben din, hvor du holder ting til daglig bruk.

8. Klær knyttet til dine følelser - Det er noen ting vi aldri kan kaste ut, men det skal være et eget sted for slike ting. En spesiell kjole, en skjorte, en topp eller en annen slags klær du får, men kan ikke bære, hold dem et annet sted!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4
Bildekilde: 1, 2, 3, 4

Ting vi trenger å vite om Capsule Garderobe 6 tips om hvordan å våren rengjør garderoben din Beste tips til våren Clean Your Makeup Collection Garderobe Organiserings Tips https://makeupandbeauty.com/how-to-create-a-stylish-work-wardrobe/ Chic måter å legge til Marsala til garderoben din Tips for å fargelegge ditt skap

Anbefalt: